CHAMPIONS LEAGUE

Στο... βάθος Μάλμε ή Βιντεότον για την ΑΕΚ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των Μάλμε ή Βιντεότον στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που καταφέρει να αποκλείσει τη Σέλτικ. Εκτός έδρας με Μπενφίκα ή Φενέρμπαχτσε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς αν περάσει τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε vs Βιντεότον θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε περίπτωση που αποκλείσει τη Σέλτικ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε μετά την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/8) στη Νιόν. Όσον για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώριζε από πριν ότι αν περάσει τη Σπαρτάκ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπενφίκα - Φενέρμπαχτσε, έμαθε ότι ο το πρώτο του παιχνίδι, αν φτάσει έως τα playoffs του Champions League, θα δοθεί εκτός έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι για την ΑΕΚ, αν περάσει τη Σέλτικ, θα δοθεί στις 21-22 Αυγούστου και θα είναι εκτός έδρας (η ρεβάνς 28-29/8). Στις ίδιες ημερομηνίες και οι αγώνες του ΠΑΟΚ αν αποκλείσει τους Ρώσους.

ΜΟΛΙΝΣ, ΤΡΟΪΣΤΑΣΟΝ ΚΑΙ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ Η 6Η ΜΑΛΜΕ

Η Μάλμε κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σουηδία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς (η δεύτερη ΑΪΚ Στοκχόλμης μάζεψε 57). Πρόσφατα στη σουηδική ομάδα, πιθανή αντίπαλο της ΑΕΚ, υπέγραψε ο Γκιγιέρμο Μολίνς, τέως επιθετικός του Παναθηναϊκού. Το πρώτο βιολί του σκανδικαβικού συλλόγου είναι ο 35χρονος Μάρκους Ρόζενμπεργκ, ο οποίος έχει παίξει σε Άγιαξ, Βέρντερ και Γουέστ Μπρομ.

Στην ίδια ομάδα είναι και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Ισλανδός Τρόιστασον. Στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη, η Μάλμε βρίσκεται στην 6η θέση. Έχει 25 βαθμούς, ενώ η πρωτοπόρος ΑΪΚ Στοκχόλμης έχει 36. Προπονητής της είναι ο Γερμανός Uwe Rösler, ο οποίος έχει δουλέψει σε Μόλντε, Μπρέντφορντ, Γουίγκαν, Λιντς και Φλίτγουντ Τάουν.

ΣΕΠΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΛΑΖΟΒΙΤΣ Η ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ

Η Βιντεότον, ή Βίντι όπως ονομάζεται πλέον, έχει δώσει δύο παιχνίδια εφέτος στο ουγγρικό πρωτάθλημα και μετρά μία νίκη και μια ισοπαλία. Πέρυσι πήρε τον τίτλο συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς, με την Φερεντσβάρος να τερματίζει στο -2.

Στη γραμμή κρούσης οι Μαγυάροι έχουν τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, Μάρκο Σέποβιτς, αλλά και τον 35χρονο στράικερ Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος παλαιότερα αγωνίστηκε σε Λεβερκούζεν, Φίτεσε, Αϊντχόφεν, Ζενίτ, Ροστόφ και Παρτιζάν. Προπονητής είναι ο Σέρβος Μάρκο Νίκολιτς, που έχει δουλέψει σε Βοϊβοντίνα, Παρτίζαν και Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Στο... βάθος Μάλμε ή Βιντεότον για την ΑΕΚ

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live της κλήρωσης

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ