ΑΕΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Europa League

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποκλειστεί από τη Σέλτικ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, στο δρόμο της για τους ομίλους του Europa League θα βρεθεί μια εκ των Σπάρτακς Γιουρμάλα ή Σουντούβα.

Η Σπάρτακς Γιουρμάλα από τη Λετονία ή η Σουντούβα από τη Λιθουανία θα βρεθεί στο δρόμο της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League, αν η Ένωση δεν καταφέρει να αποκλείσει τη Σέλτικ στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/8).

Η Σπάρτακς Γιουρμάλα έφτασε στον γ' προκριματικό του Europa League έχοντας αποκλείσει τη Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο με δύο νίκες (6-0, 0-3). Στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη στη Λετονία, η Σπάρτακς Γιουρμάλα είναι στην 4η θέση.

Η Σούντουβα είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος της Λιθουανίας, στο +11 από τη δεύτερη Ζαλγκίρις Βίλνιους. Στην εφετινή της ευρωπαϊκή πορεία η Σούντουβα απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ στον α' προκριματικό του Champions League (3-1, 0-1), ακολούθως αποκλείστηκε στον β' προκριματικό από τον Ερυθρό Αστέρα (3-0, 0-2) και τώρα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Λετονών.

Οι αγώνες των playoffs του Europa League αναμένεται να γίνουν 22-23 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 29-30 Αυγούστου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ