ΑΕΚ

Ο ατζέντης του Μπάρμπα στο Sport24.gr για ΑΕΚ: "Πολλές φήμες, τίποτα σίγουρο"

Ο ατζέντης του Μπάρμπα στο Sport24.gr για ΑΕΚ: "Πολλές φήμες, τίποτα σίγουρο"

Ο εκπρόσωπος του Φέντε Μπάρμπα, Φεντερίκο Παστορέλο απάντησε σε σχετική ερώτηση του Sport24.gr για το ενδεχόμενο ο Ιταλός στόπερ να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο μέλλον.

Η ΑΕΚ έχει θέσει ως έναν εκ των κορυφαίων μεταγραφικών της στόχων τον Φέντε Μπάρμπα (σ.σ. ενώ στη λίστα της περιέχονται κι άλλες περιπτώσεις στόπερ).

Πρόκειται για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό που την εποχή που ήταν ταλέντο στην Έμπολι του Μαουρίτσιο Σάρι είχε φτιάξει τ' όνομά του και αποτελεί βάσει του βιογραφικού του μία αξιόπιστη λύση για τα κιτρινόμαυρα μετόπισθεν.

Πλέον, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει και έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο στο παρασκήνιο των υποθέσεών του. Είναι ο ατζέντης του Φεντερίκο Παστορέλο που τυχαίνει να εκπροσωπεί επαγγελματίες του βεληνεκούς του Ρομέλου Λουκάκου. Για την ιστορία αυτός ήταν ο διαμεσολαβητής που κατάφερε τη μεταγραφή του Βέλγου φορ από την Γιουνάιτεντ στην Ίντερ το καλοκαίρι.

Ο Παστορέλο δεν είναι άγνωστος στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον, αφού έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις όπως είναι αυτές των Λιβάγια, αλλά και του Μπακασέτα. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ, αναφορικά με το θέμα του Μπάρμπα. Ο Παστορέλο, λοιπόν, δεν ακύρωσε το ενδεχόμενο της ΑΕΚ, έστω κι αν για τον πελάτη του κυκλοφορούν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και από την Ιταλία πέραν αυτού της Ένωσης.

Η ατάκα του Παστορέλο για το θέμα ήταν η εξής: " Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται για τον Φέντε (Μπάρμπα), αλλά τίποτα σίγουρο". Ο Παστορέλο, πάντως, όπως συνέβη και τον Μάρκο Λιβάγια γνωρίζει καλά πως στους κιτρινόμαυρους ο Μπάρμπα σε περίπτωση που κλείσει στην ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία ν' ανεβάσει στο μέλλον τις μετοχές του.

Επίσης, στις 27/12 είχατε διαβάσει στο Sport24.gr για τους δύο δρόμους που αφορούν τον δανεισμό του Μπάρμπα στην Ένωση, όπως και τη δήλωση του Σέρζιο Πελισιέρ, τεχνικού διευθυντή της Κιέβο Βερόνα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ για τον 26χρονο αμυντικό με καταγωγή από την Ρώμη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ