ΑΕΚ

Μελισσανίδης στους παίκτες: "Θα το γυρίσουμε, τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα"

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για συλλογική ευθύνη και τους τόνισε ότι το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορούν ν' αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα. Υποστήριξε, δε, ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν το καλύτερο υλικό από τότε που επέστρεψε στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) και μίλησε τόσο στον υπηρεσιακό τεχνικό της Ένωσης, Νίκο Κωστένογλου, όσο και στους παίκτες.

Στην ομιλία του προς το κιτρινόμαυρο ρόστερ κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει κι αυτό το πνεύμα μετέδωσε και στους παίκτες. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ότι μπορούν ν' αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα, υποστήριξε, δε, ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν το καλύτερο υλικό από τότε που επέστρεψε στην ομάδα.

"Ολοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Όλοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε!

Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό.

Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω", υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ