ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) και μίλησε τόσο στον υπηρεσιακό τεχνικό της Ένωσης, Νίκο Κωστένογλου, όσο και στους παίκτες. Παρών και ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Η ΑΕΚ κινείται στη μετά-Καρντόσο εποχή, καθώς μένει το τυπικό σκέλος για ν' ανακοινωθεί η λύση η συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή. Άλλωστε, ήδη σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η επιστροφή του Γκουστάβο Πογέτ - ο οποίος εξέφρασε στο Sport24.gr την επιθυμία ν' αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία - όπως και η αντίστοιχη του Ίλια Ίβιτς για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και είχε συνομιλία με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας - στα ματς που ακολουθούν σε Τραπεζούντα και Τρίπολη - Νίκο Κωστένογλου αλλά και τους παίκτες στ' αποδυτήρια με σκοπό την άμεση αλλαγή της απογοητευτικής εικόνας που έχουν εμφανίσει στα τελευταία ματς.

Αξίζει να τονιστεί ότι παρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ