ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Τώρα θέλουμε το βήμα παραπάνω"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός της ΑΕΚ και εκ των αρχηγών της, Βασίλης Λαμπρόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει των αγώνων με την Σέλτικ.

Από τις παλιοσειρές της ΑΕΚ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, έχει ζήσει όλα όσα έχει πετύχει η Ένωση τα τελευταία χρόνια. Και ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πόσο σημαντικό είναι να έχει φτάσει σ’ αυτό το σημείο και να διεκδικεί την είσοδο στους ομίλους του Champions League

«Κτίσαμε πέρυσι κάτι όμορφο. Το ζητούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Να διεκδικήσουμε να μπούμε στο Champions League. Φέτος είναι μια νέα πρόκληση. Παίζουμε σ’ έναν τεράστιο αντίπαλο. Και αν καταφέρουμε να περάσουμε απ’ αυτή την φάση, θα έχουμε μεγάλες ελπίδες για τη συνέχεια. Θεωρώ πως η πρόκληση είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Πέρυσι θέλαμε να μπούμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Τώρα θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Και θεωρώ πως είναι στο χέρι μας, για να μπορέσουμε να το καταφέρουμε».

-Υπάρχει άγχος στην ομάδα;
«Έχουμε ένα άγχος δημιουργικό, διότι έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που η φανέλα είναι βαριά και θέλουμε πολύ να προκριθούμε. Αυτό που σκεφτόμαστε, είναι πως πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ