ΑΕΚ

Καρέρα: "Καλός ο Ενομπακάρε, αλλά δεν είναι ακόμα παίκτης της ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την επιλογή να παίξει ο Μάνταλος ως επιθετικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, την κατάσταση των Αραούχο - Ολιβέιρα, τον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και τις υποθέσεις των Βράνιες - Ενομπακάρε.

Ο Μάσιμο Καρέρα παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην Ένωση. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την επιλογή να χρησιμοποιηθεί ο Πέτρος Μάνταλος ως φορ.

Παράλληλα, μίλησε για τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, την επικείμενη μεταγραφή του Μπράιτ Ενομπακάρε, το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες, ενώ απάντησε αν θα καταφέρει να δώσει φανέλα βασικού σε έναν εκ των Νέλσον Ολιβέιρα ή Σέρχιο Αραούχο.

Για το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: "Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, αλλά το θετικό είναι πως βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πάντα προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Πήραμε έναν βαθμό και είμαστε ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση".

Σχετικά με την επιλογή του Μάνταλου στην κορυφή του 4-3-3 ο Καρέρα είπε: "Το να τοποθετήσω τον Μάνταλο στην κορυφή ήταν μια σχεδόν υποχρεωτική απόφαση, από την στιγμή που ούτε ο Αραούχο ούτε ο Ολιβέιρα ήταν έτοιμοι. Ξέρω ότι για τον Πέτρο δεν είναι η φυσική του θέση, αλλά ήταν μία απόφαση που την σκέφτηκα για να μην ρισκάρω. Θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε, να βάλουμε τον Αραούχο ή τον Ολιβέιρα και μετά να καίγαμε δύο αλλαγές. "

Για το αν σκέφτεται το rotation στα επόμενα παιχνίδια: "Σίγουρα όταν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε απανωτά παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, τότε θα χρειαστούμε όλη την ομάδα να είναι διαθέσιμοι".

Για το αν κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι βασικοί ένας εκ των Ολιβέιρα ή Αραούχο: "Πιστεύω πως ναι. Το θέμα είναι να γνωρίζω ότι είναι 100% έτοιμοι και μπορούν να βγάλουν ολόκληρο τον αγώνα και όχι να παίξουν 20-30 λεπτά και μετά να πάθουν κάτι".

Για το θέμα της παραμονής του Βρανιές και μετά την 30ή Ιουνίου: "Αυτό πρέπει να το συζητήσετε με τη διοίκηση".

Για τον ΟΦΗ: "Αν πάμε με την σκέψη ότι θα είναι ένας εύκολος αγώνας, δεν θα πάνε καλά τα πράγματα. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που μπορεί να δυσκολέψει τον αντίπαλό της".

Σε ερώτηση για την άφιξη του Μπράιτ Ενομπακάρε, ανέφερε: "Προφανώς και γνωρίζω τον Ενομπακάρε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι παίκτης της ΑΕΚ. Όταν θα είναι, θα τον προπονήσω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ