ΑΕΚ

HITC: "Η Σέλτικ εξετάζει τον Μπάρκα"

HITC: "Η Σέλτικ εξετάζει τον Μπάρκα"

Η Σέλτικ εξετάζει σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ τον διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα και εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του με πρόταση 7.000.000 ευρώ.

Μπορεί ο Βασίλης Μπάρκας να βρίσκεται στα pits λόγω του τραυματισμού του στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας πριν την αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Ιταλίας, αλλά το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ παραμένει ζωντανό.

Σύμφωνα με τη βρετανική σελίδα HITC η Σέλτικ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Έλληνα διεθνή γκολκίπερ της Ένωσης και εξετάσει να κάνει κίνηση με πρόταση ύψους 7.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Η ομάδα της Γλασκώβης ψάχνει τον αντικαταστάτη του 31χρονου Άγγλου, Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στη Σαουθάμπτον, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός.

"Είναι σίγουρα ένας από τους τέσσερις κορυφαίους τερματοφύλακες της Ελλάδας. Δεν έχει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά όπως ο Αλέξανδρος Πασχάλακης του ΠΑΟΚ, αλλά είναι πολύ λιγότερο επιρρεπής σε λάθη. Δεν φοβάται και μου θυμίζει πολύ έναν νεαρό Φόρστερ", αναφέρεται στην ανάλυση της σκωτσέζικης σελίδας για τα χαρακτηριστικά του Βασίλη Μπάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Αυγούστου μια άλλη γαλλική ομάδα, η Μονπελιέ είχε καταθέσει δύο προτάσεις μέσα σε διάστημα 24 ωρών στο Δικέφαλο για τον 25χρονο. Η δεύτερη και πιο βελτιωμένη άγγιζε τα 4.500.000 ευρώ, ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή.

Σκάουτ της Σεντ-Ετιέν και της Βασιλείας βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (29/9) και τσέκαραν από κοντά τον Βασίλη Μπάρκα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ