ΑΕΚ

ΑΕΚ: Διπλό όχι σε Μονπελιέ για Μπάρκα

ΑΕΚ: Διπλό όχι σε Μονπελιέ για Μπάρκα

Η Μονπελιέ σε διάστημα 24ώρων κατέθεσε δυο προτάσεις στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα με την τελευταία να αγγίζει τα 4.5 εκατ. ευρώ και τους "κιτρινόμαυρους" να μην μπαίνουν καν σε διαδικασία συζήτησης με τους Γάλλους.

Ο Βασίλης Μπάρκας της ΑΕΚ αρέσει στους Ευρωπαϊκούς συλλόγους και όπως φαίνεται είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων όχι μόνο από το Βέλγιο και την Ιταλία αλλά ακόμα και από τη Γαλλία.

Μάλιστα η Μονπελιέ κατέθεσε επίσημες προτάσεις αγοράς του Έλληνα διεθνή γκολκίπερ στην ΑΕΚ η οποία όμως δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης με τους Γάλλους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μονπελιέ πριν από λίγες μέρες παραχώρησε τον βασικό της γκολκίπερ, Μπενζαμίν Λακόμπ, στη Μονακό έναντι 13,5 εκατ. ευρώ και βγήκε στην αγορά για απόκτηση τερματοφύλακα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Μονπελιέ πλησίασε τη Ρόμα για να πάρει ως δανεικό τον Όλσεν αλλά την ίδια ώρα προτεραιότητα ήταν η απόκτηση ενός γκολκίπερ με μεταγραφή.

Για αυτό αρχικά την Παρασκευή έκανε πρόταση 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον διεθνή γκολκίπερ και εισέπραξε το πρώτο όχι των "κιτρινόμαυρων". Στη διάρκεια του Σαββάτου οι Γάλλοι επανήλθαν με νέα πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ με την ΑΕΚ να απαντάει και πάλι αρνητικά.

Ο σύλλογος της Αθήνας άλλωστε εδώ και καιρό έχει διαμηνύσει προς άπαντες πως έχει κοστολογήσει τον Μπάρκα κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ