ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπενφίκα "κερδίζει" τον Ολυμπιακό στις προτιμήσεις του κόσμου της ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι πρώτες ώρες διάθεσης των εισιτηρίων φανερώνει πως οπαδοί της ΑΕΚ δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στα εισιτήρια για το ματς με την Μπενφίκα, που προηγείται χρονικά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μην θέλει το μυαλό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να αρχίσει να "τρέχει" στα ματς με την Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό, καθώς απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση στο σαββατιάτικο (29/9, 20:30) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Όμως ο κόσμος κινείται ήδη στον ρυθμό του παιχνιδιού με τους "Αετούς" για το Champions League και του ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους". Μάλιστα, η ζήτηση των πρώτων ωρών (ηλεκτρονικής) κυκλοφορίας των εισιτηρίων, φανερώνει πως η Μπενφίκα "κερδίζει" στις... προτιμήσεις των οπαδών της ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό. Κυρίως διότι προηγείται χρονικά.

Από το μεσημέρι που έχει ανοίξει η πλατφόρμα, έχουν «φύγει» περισσότερα από 8.000 εισιτήρια για το ματς της Τρίτης (2/10) για το Champions League και περίπου 3.000 για το ντέρμπι. Μάλιστα, μαζί με τις 14.000 διαρκείας, ήδη από την πρώτη μέρα, για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, έχουν "κλείσει" 22.000 θέσεις στο ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ