ΑΕΚ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Επιστροφή Μπάρκα, στον πάγκο Βράνιες και Μασούντ, φουλ επιθετικό σχήμα από την Ένωση.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λάρισα από την ΑΕΛ (20/1, 19:30) για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή κι ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε φανέλα βασικού στον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος θα υπερασπιστεί την "κιτρινόμαυρη" εστία αντί του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Είναι μάλιστα, η πρώτη του συμμετοχή (λόγω του τραυματισμού του) στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν, ενώ έχει τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Στην αρχική ενδεκάδα ξεκινούν οι Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο - υπήρχε η σκέψη ένας εκ των δύο να ξεκουραστεί ενόψει του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας - πλαισιωμένοι στο επιθετικό σχήμα της Ένωσης από τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Τάσο Μπακασέτα.

Στον πάγκο έμειναν ο Μασούντ Σοτζέι κι ο Έλντερ Λόπες, όπως κι ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος μεσοβδόμαδα απουσίασε από μία προπόνηση, αλλά επανεντάχθηκε στην ομάδα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Κονέ, Μοράν, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Αραούχο.

Στον πάγκο της Ένωσης βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Λόπες, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λάρισα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ