ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Το συγκινητικό μήνυμα του Οικονόμου για το ντεμπούτο και την επιστροφή του Μπάμπη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 19χρονος μέσος, Πάρης Μπάμπης, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ - επιστρέφοντας μετά από εξάμηνη απουσία λόγω ρήξης χιαστού - κι ο Μάριος Οικονόμου του αφιέρωσε τη νίκη (0-4) με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, πέρασε τον Πάρη Μπάμπη στον αγωνιστικό χώρο στο 59ο λεπτό στη θέση του Αλέφ. Ο 19χρονος μέσος έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι ότι επέστρεψε υγιής και δριμύτερος μετά από εξάμηνη απουσία.

Αυτοί οι έξι μήνες - από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στην προπόνηση τον περασμένο Απρίλιο - ήταν δύσκολοι για τον νεαρό. Κι ο συμπαίκτης του, Μάριος Οικονόμου, το έζησε από "πρώτο χέρι" σε καθημερινή βάση στ' αποδυτήρια του "Δικεφάλου".

Γι' αυτό και του αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Δημοσίευσε φωτογραφία του νεαρού όταν ήταν τραυματίας και παρακολουθούσε από ψηλά (καθώς δεν μπορούσε να συμμετάσχει) τις προπονησεις της ομάδας στα Σπάτα και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

"Κάθε μέρα ο Πάρης μόλις τελείωνε την θεραπεία, παρακολουθούσε από εκείνο το παράθυρο την προπόνηση της ομάδας, στην οποία λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να συμμετέχει", ήταν το περιεχόμενο αυτού.

ΑΕΚ: Το συγκινητικό μήνυμα του Οικονόμου για το ντεμπούτο και την επιστροφή του Μπάμπη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ