ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση για το Κραϊόβα - Χόνβεντ, το πάνε στα άκρα οι Ούγγροι

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση για το Κραϊόβα - Χόνβεντ, το πάνε στα άκρα οι Ούγγροι

Το Κραϊόβα - Χόνβεντ αναμένεται να... συνεχιστεί τη Δευτέρα (5/8) στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA. Τι ζητάνε οι Ούγγροι, πού πατάνε οι Ρουμάνοι.

Η ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά στην απόφαση της UEFA για το παιχνίδι της Κραϊόβα με την Χόνβεντ. Στην Ένωση συγκεκριμένα θέλουν να δουν υπό ποιες συνθήκες θα παίξουν την Πέμπτη (8/8) στην Ρουμανία, δηλαδή εάν η αντίπαλος θα έχει οπαδούς στο γήπεδό της ή όχι.

Για όσους δεν θυμούνται τι είχε συμβεί στο ματς της Ρουμανίας, υπενθυμίζουμε ότι στο 120' ο διαιτητής Άρνολντ Χάντερ δέχθηκε αναπτήρα στο κεφάλι, ενώ δευτερόλεπτα πριν είχε σκάσει κροτίδα δίπλα στο πόδι του. Έπειτα, ο αγώνας συνεχίστηκε και η Κραϊόβα πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

Στα τοπικά Μέσα και των δύο χωρών κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Οι Ρουμάνοι επισημαίνουν ότι ο χρόνος πιέζει και αν η UEFA αποφασίσει κεκλεισμένων των θυρών, τότε την Πέμπτη η ΑΕΚ θα παίξει το πρώτο της ματς στον προκριματικό χωρίς κοινό. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το αρμόδιο όργανο έχει χαρακτηρίσει το ματς της Ένωσης ως "υψηλού κινδύνου" και όρισε σεκιούριτι όφισερ.

Από την άλλη πλευρά, οι Ούγγροι γράφουν ότι δεν αποκλείεται η ομάδα τους να κυνηγήσει και να πάρει τη νίκη στα χαρτιά εξαιτίας της μικρής διακοπής.

Πάνω σε αυτό τα ρουμάνικά "απαντούν", φέρνοντας ως παράδειγμα το Ρόμα - Ντινάμο Κιέβου τον Σεπτέμβριο του 2004, τότε που ο ρέφερι Άντερς Φιρσκ είχε δεχθεί αντικείμενο και επειδή διέκοψε το ματς, η UEFA το έδωσε με 3-0 στους Ουκρανούς. Στην περίπτωση, όμως, του Κραϊόβα - Χόνβεντ δεν υπήρξε οριστική παύση και οι Ρουμάνοι αυτό το αντιμετωπίζουν σαν "ελαφρυντικό" θα έλεγε κανείς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ