ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ραντόνια

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ραντόνια

Ο 19χρονος δεξιός μπακ, Βεντάντ Ραντόνια βρίσκεται στην Αθήνα απ' το απόγευμα της Τετάρτης (09/09) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται απ' το απόγευμα της Τετάρτης (09/09) ο Βεντάντ Ραντόνια προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει τη συμφωνία με τον 19χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς.

Ο γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 2001 προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την οποία αγωνιζόταν έως τώρα. Η απόκτηση του δεν έχει να κάνει με την πιθανή παραχώρηση του Μπακάκη, παρά το γεγονός πως παίζουν στην ίδια θέση, καθώς ο Βόσνιος αμυντικός αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον όπως ακριβώς είχε γίνει και με τον Λάτσι τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Ραντόνια έχει αγωνιστεί με τους Κροάτες στο UEFA Youth League σε δέκα παιχνίδια και συγκεκριμένα, τέσσερα τη σεζόν 2019-20 και έξι τη σεζόν 2018-19 ενώ παράλληλα την περσινή σεζόν έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Κροατών αγωνιζόμενος στις 28 Απριλίου 2019 κόντρα στην Όσιγιεκ.

Παράλληλα είναι διεθνής με την ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και έχει κληθεί μέχρι σήμερα και στην Εθνική Νέων ενώ άπαντες κάνουν λόγο για ένα ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μελλον μπροστά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Ραντόνια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ