ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Λεγκανές για Μπακάκη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ερώτηση από την πρόεδρο της Λεγκανές, Βικτόρια Παβόν προς την ΑΕΚ για τον διεθνή Έλληνα διεθνή μπακ της Ένωσης, Μιχάλη Μπακάκη.

Την περίπτωση του 29χρονου δεξιού μπακ Μιχάλη Μπακάκη εξετάζει η ισπανική Λεγκανές, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με τη Σλοβενία και το Κόσοβο, ενδιαφέρει τους Ισπανούς που τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και ανανεώνουν το ρόστερ τους.

Η πρόεδρος της ομάδας Βικτόρια Παβόν, είχε επικοινωνία με τον ανθρώπους της ομάδας, ρώτησε για τον Μπακάκη και πόσο κοστολογείται, ωστόσο έως τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση προς την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι άγνωστο για τους ανθρώπους της Λεγκανές, καθώς σε αυτήν ανήκει ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα από 2017. Ο Μπακάκης παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον ισπανικό σύλλογο και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που οι άνθρωπο της ομάδας έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το αν και κατά πόσο μια τέτοια μεταγραφή θα μπορούσε να καταστεί πραγματοποιήσιμη. Αφενός διότι ακόμα δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους, αφετέρου γιατί δεν είχαν μπει ποτέ έως σήμερα σε διαδικασία κοστολόγησης του παίκτη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ