ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ένωσης ο Κωστένογλου

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι και συζητάει το μέλλον του στην Ένωση. Δεν αποκλείεται το απόγευμα η ομάδα να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του.

Όλα δείχνουν επιστροφή Νίκου Κωστένογλου στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, έπειτα από την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά και τον Νίκο Λυμπερόπουλο από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης στο Μαρούσι και συζητάει αυτή τη στιγμή πώς θα κινηθεί η ομάδα από εδώ και πέρα.

Οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μετά την απομάκρυνση Καρντόσο θέλουν τον Κωστένογλου να αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής για τα ματς με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή μέχρι τη διακοπή της Super League 1 για τις εθνικές ομάδες. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται η ΑΕΚ ν' ανακοινώσει τον νέο της προπονητή με τον Γκας Πογέτ να διαφαίνεται ως ο πρώτος στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, αποχωρώντας αργά τη νύχτα από το Ολυμπιακό Στάδιο ενημερώθηκε πως δεν θα είναι καν στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (26/8) στα Σπάτα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου από σήμερα κιόλας.

Στις συζητήσεις ΑΕΚ - Κωστένογλου, πλέον, ο μόνος λόγος για να στραβώσει το θέμα είναι να ζητήσει ο δεύτερος μονιμότητα στον πάγκο.

Διαβάστε ακόμα:
Τέλος στη διπλή λαίλαπα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ