ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος Καρντόσο - Λυμπερόπουλος!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελούν παρελθόν από τη θέση του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Η εντός έδρας ήττα (1-2) της ΑΕΚ από την Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στο στρατόπεδο των "κιτρινόμαυρων". Συγκεκριμένα, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελούν παρελθόν από τη θέση του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Η εικόνα που παρουσίασε η Ένωση τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν τραγική, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας να τους "τελειώσει" και να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάστασή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε: "τους έδιωξα όλους".

Από την ΑΕΚ, υποστηρίζουν πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση και τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλου της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Μηνά Λύσανδρου για να αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή ή όχι.

"Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και παραιτούμαι γιατί οφείλω να συμβάλλω στο να αποφορτιστεί η κατάσταση και να βρει η ομάδα το δρόμο της. Το σημαντικότερο τώρα για την ομάδα είναι οι παίκτες", ήταν η ατάκα του Λυμπερόπουλου στον Μηνά Λυσσάνδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Καρντόσο δεν έχει υποβάλλει παραίτηση, το οποίο σημαίνει πως το πιθανότερο είναι πως θα απολυθεί. Η λογική λέει πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα εμφανιστεί καν στην αυριανή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (26/08).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τον δρόμο των Καρντόσο - Λυμπερόπουλο, να ακολουθήσει κι ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος είναι γενικός αρχηγός του συλλόγου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ