ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πρώτη φορά "λευκό" απουσιολόγιο για Ουζουνίδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Οικονόμου, Κλωναρίδης EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν, το απουσιολόγιο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι "λευκό". Τόσο ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, όσο και ο Μάριος Οικονόμου, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Δεν είχε υπήρχε όχι απλώς επίσημο παιχνίδι, ούτε καν προπόνηση στα Σπάτα από την αρχή της φετινής σεζόν, που το απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην είναι γεμάτο με ονόματα. Γι αυτό και σήμερα (21/11) ο τεχνικός της ΑΕΚ, θα πρέπει να ήταν ανάμεσα στους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους του κόσμου.

Στη σημερινή προπόνηση, δεν υπήρχε ούτε μια απουσία (με εξαίρεση τον Λόπες που έτσι κι αλλιώς θα λείψει για πολύ καιρό). Τόσο ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, όσο και ο Μάριος Οικονόμου, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και μάλιστα ειδικά για τον διεθνή στόπερ, ήταν μια έκπληξη, καθώς η αρχική εκτίμηση ήταν για απουσία πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Βεβαίως τόσο ο Οικονόμου, όσο και ο Κλωναρίδης, έχουν χάσει προπονήσεις και έδαφος ως προς τον βαθμό ετοιμότητας τους. Επομένως μένει τις επόμενες δυο μέρες να φανεί αν θα είναι απολύτως έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου (24/11) με τον Παναιτωλικό. Πάντως σίγουρα θα είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άγιαξ την Τρίτη (27/11).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ