ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για συμφωνία με Βέρντε στο 1 εκατ. ευρώ κάνουν λόγο οι Ιταλοί

FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Arturo Vidal, right, duels for the ball with Valladolid's Daniele Verde during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ιταλικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι Ρόμα και ΑΕΚ συμφώνησαν για την αγορά των δικαιωμάτων του Βέρντε αντί 1 εκατ. ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Σύμφωνα με την "Il Tempo" η ΑΕΚ τα έχει βρει με την Ρόμα στο 1 εκατ. ευρώ για τον Ντανιέλε Βέρντε, ενώ θ' αφήσει και ποσοστό μεταπώλησης στο 30% υπέρ των Ρωμαίων.

Επίσης, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο Ντανιέλε Βέρντε θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση, αλλά ζήτησε χρόνο μέχρι να έρθει στην Ελλάδα, καθώς πρέπει να λύσει κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα στο Sport24.gr, οι συζητήσεις της Ρόμα με την ΑΕΚ βρίσκονταν σε καλό δρόμο, ωστόσο το θέμα δεν τελείωνε λόγω των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή που σε πρώτη φάση είχαν συμφωνήσει να φύγει με διαφορετικό τρόπο από την ομάδα, προτού δηλαδή αναλάβει τεχνικός διευθυντής ο Τζιανλούκα Πετράκι.

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα συνεχίζει να γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βέρντε, πράγμα που από τη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον δεν επιβεβαιώνουν αλλά οι Ιταλοί για δικούς τους λόγους συνεχίζουν να "παίζουν" στα ρεπορτάζ τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ