ΑΕΚ: Ούτε να ακούσει ο Σιμάνσκι για άλλες ομάδες που πλησίασαν την Αχμάτ

Ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους προκύπτει για τον Σιμάνσκι, ο οποίος ωστόσο δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να συζητήσει με την Αχμάτ για άλλο σύλλογο και ενημερώνει ότι συνεχίζει μόνο στην ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι, τις οποίες αποκάλυψε το Sport24.gr, για την αγορά του Νταμιάν Σιμάνσκι, βρίσκονται στην κορύφωσή τους. Η ρωσική πλευρά παρουσιάζεται αρκούντως διαλλακτική, αποδέχεται τη δυσκολία των καιρών και έχει ενημερώσει αυτή της Ένωσης ότι αποδέχεται την πώληση του ποδοσφαιριστή με ένα νέο deal και την καταβολή των χρημάτων σε δόσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, η Αχμάτ έχει αντιπροτείνει στην ΑΕΚ, μέσω των εκπροσώπων του Σιμάνσκι, την καταβολή 1,2 εκατ. ευρώ σε δύο δόσεις των 600.000 ευρώ. Στην Ενωση κάνουν μια επιπλέον προσπάθεια για μεγαλύτερο "ψαλίδι" στο ποσό ή περισσότερη άνεση αποπληρωμής (δηλαδή πιο πολλές δόσεις) και οι δύο πλευρές είναι κοντά στην οριστικοποίηση του νέου deal.

Θα μπορούσαν ασφαλώς τα πράγματα να είναι πιο περίπλοκα και δύσκολα για την Ένωση, αν ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν σύμμαχος και μάλιστα απόλυτα πιστός σε αυτή την προσπάθεια! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr, η ρωσική ομάδα ισχυρίζεται ότι της έχουν κατατεθεί κι άλλες προτάσεις για τον Πολωνό μέσο, στις οποίες θα μπορούσε να «πατήσει» και να πιέσει την ΑΕΚ για να δώσει όλο το ποσό που αρχικά είχε συμφωνηθεί, δηλαδή 1,2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο ο Σιμάνσκι, επιμένει και λέει "μόνο ΑΕΚ", καθώς σε αυτήν βρήκε το περιβάλλον που έψαχνε και την προσοχή που ζητούσε να του δώσουν ώστε να προσφέρει αυτά που μπορεί και ανεβάσει το επίπεδό του. Δεν θα ήθελε να ρισκάρει το οτιδήποτε και ειδικότερα την ποδοσφαιρική ασφάλεια που βρήκε στην Ένωση, για να ικανοποιήσει τις (πιθανές) ορέξεις των Ρώσων για περισσότερα χρήματα.

Ο Σιμάνσκι δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ακούσει ποιοι είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται, ούτε να ασχοληθεί με το αν αυτό είναι αλήθεια ή θα μπορούσε να αποτελεί από μεριάς τους παιχνίδι τακτικής. Αν ένιωθε και σκεφτόταν αλλιώς, ενδεχομένως να έμπαιναν σημαντικά εμπόδια στην επίτευξη ενός νέου deal. Τώρα αυτό αποκλείεται να συμβεί.

Να σημειώσουμε ότι οι αποδοχές του Πολωνού μέσου για το τετραετές συμβόλαιο που ήδη έχει συνάψει με την Ένωση θα είναι κλιμακωτές, Προβλέπονται συνολικά για εκείνον (σε ορίζοντα τεσσάρων ετών), σχεδόν 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Από 400.000 ευρώ τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 450.000 ευρώ τον τρίτο και 500.000 ευρώ για το τέταρτο έτος της συμφωνίας.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.