ΑΕΚ

"Μόνο ΑΕΚ" λέει ο Σιμάνσκι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι πλέον σημείο αναφοράς στην κιτρινόμαυρη μεσαία γραμμή και έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και της Αχμάτ Γκρόζνι ότι βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα.

Η παρουσία του Πολωνού χαφ στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι στην Ελλάδα υμνείται από τον φίλα προσκείμενο στην Ένωση Τύπο, αλλά γενικότερα αναγνωρίζεται από το σύνολό του ως ένας παίκτης που αξίζει να αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο του εγχώριου ποδοσφαίρου, έχει προκαλέσει συζήτηση και στο στρατόπεδο της ρωσικής Αχμάτ Γκρόζνι.

Άλλωστε ο ποδοσφαιριστής εκεί ανήκει ακόμα και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει, μέχρι οι "κιτρινόμαυροι" να αποφασίσουν την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς, μέσω της οποίας καταβάλλοντας 1,5 εκατ. ευρώ (σε 3 δόσεις), θα αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Με τον τρόπο που ο Νταμιάν Σιμάνσκι αγωνίζεται, είναι λογικό να απασχολεί και τους Ρώσους, καθώς αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο Euro 2020 με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας, εφόσον βέβαια αυτό διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που στην παρούσα φάση είναι στον αέρα, όπως και πολλές άλλες κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, λόγω κορονοϊού.

Ενδεχομένως, στους διοικούντες την Αχμάτ Γκρόζνι να έχει φτάσει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, άλλωστε πλην της ΑΕΚ, υπήρξαν αρκετές ακόμα ομάδες που τον ήθελαν ως δανεικό τον περασμένο Γενάρη, όμως τότε δεν πρόλαβαν καθώς ο Ιλια Ιβιτς ενήργησε πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, κερδίζοντας τη συμφωνία με τη ρωσική ομάδα.

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ

Ο ίδιος ο Σιμάνσκι πάντως, σε ερώτηση που του έγινε προσφάτως από παράγοντα της Αχμάτ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για όσα βιώνει στην Ελλάδα και το περιβάλλον το οποίο βρήκε στην Ένωση. Μάλιστα, στην περίπτωση κατά την οποία εμφανιστεί άλλος σύλλογος να εκφράσει ενδιαφέρον για εκείνον, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκαθαρίσει στους παράγοντες της ΑΕΚ ότι θα επιμείνει για την παραμονή του σε αυτήν.

Κοινώς, αν η ρωσική ομάδα έχει μια πιο συμφέρουσα πρόταση από τα χρήματα που προβλέπει η συμφωνία που έχει συνάψει με τους "κιτρινόμαυρους" και προσπαθήσει μέσω αυτής να πείσει τον παίκτη να τη δεχτεί, θα πέσει σε τοίχο. Ο Σμιάνσκι είναι στα καλύτερά του στην Ελλάδα, περνάει πολύ καλά και έχει βρει το σύλλογο που ξέρει πως να τον αξιοποιήσει, να τον κάνει να αισθανθεί καλά και μαζί να τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο 24χρονος μέσος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Οι αποδοχές του Πολωνού μέσου θα είναι κλιμακωτές και συνολικά θα λάβει για τέσσερα έτη, σχεδόν 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Από 400.000 ευρώ τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 450.000 ευρώ τον τρίτο και 500.000 ευρώ το τέταρτο έτος της συμφωνίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ