ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Ουζουνίδης "σφραγίζει" τα αποδυτήρια

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ επιστρέφει τη Δευτέρα (15/10) στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό και το πρώτο μέλημα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να κρατήσει τους παίκτες ανεπηρέαστους από την τιμωρία με την αφαίρεση βαθμών.

Η επίδραση από το "οστικό κύμα" της "βόμβας" που έσκασε την Παρασκευή (12/10) στην ΑΕΚ με την τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών, ακόμα δεν έχει περάσει. Άλλωστε οι άνθρωποι της Ένωσης ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την αρτιότερη θωράκιση της έφεσης που θα καταθέσουν.

Όμως για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το πρώτο μέλημα, είναι να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του εντελώς έξω απ’ αυτή την ιστορία. Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, η είδηση της ποινής και σόκαρε τους παίκτες της ΑΕΚ και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα "κιτρινόμαυρα" αποδυτήρια στην Καλλιθέα στο περιθώριο του αγώνα με την Λαμία. Ο Ουζουνίδης ξέρει πως όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και αυτό ακριβώς θέλει να αποτρέψει.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα (15/10) στα Σπάτα για προπόνηση, μετά το διήμερο ρεπό. Και θα συγκεντρωθούν για δουλειά, για πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας. Επομένως το πιθανότερο είναι πως η βαριά ποινή, θα έχει ρίξει σκιά πάνω από το προπονητικό κέντρο. Εκείνο που θα επιδιώξει ο Ουζουνίδης, είναι να "σφραγίσει" τα αποδυτήρια.

Και να μην επιτρέψει να επηρεαστεί η συγκέντρωση και η δουλειά των ποδοσφαιριστών, απ’ οτιδήποτε εξωαγωνιστικό. Αυτό ήταν άλλωστε το μήνυμα που ήθελε να περάσει στους παίκτες του ήδη από την Παρασκευή στο γήπεδο της Καλλιθέας. Και θα το κάνει ακόμα πιο σαφές από σήμερα, που η ΑΕΚ πιάνει δουλειά για να προετοιμαστεί για τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ