ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Κάνει λόγο για εξόντωση, ασκεί έφεση για το -3

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα ασκήσει έφεση για να μειωθεί η ποινή.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για τα επεισόδια που έγιναν στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 73.500 ευρώ.

Βέβαια, η Ένωση αναμένεται να αντιδράσει άμεσα και να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, προκειμένου να μειωθεί η ποινή, με την οποία την τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Πλέον, η υπόθεση θα πάει σε δεύτερο βαθμό στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και η Ένωση θα προσπαθήσει με το νομικό της επιτελείο να περιορίσει τη ζημιά που υπέστη από τα γεγονότα στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για εξόντωση και γι' αυτό δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, ενώ να τονιστεί με δεδομένο το -3 που ισχύει αυτή την στιγμή ο Δικέφαλος βρίσκεται στην 6η θέση.

Εφόσον δεν πέσει η ποινή του κεκλεισμένων των θυρών, τα δύο ματς που θα δώσει η ΑΕΚ χωρίς την παρουσία του κόσμου της είναι αυτά κόντρα στον Άρη (27/10) και τον Ατρόμητο (11/11).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ