ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα τίμησε την αγγλική παράδοση στ' αποδυτήρια

ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα τίμησε την αγγλική παράδοση στ' αποδυτήρια

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν έκανε χατ-τρικ κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο στ' αποδυτήρια το πανηγύρισε σαν να το πέτυχε ακολουθώντας την αγγλική παράδοση σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο πανηγύρισε και αποθεώθηκε στ' αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του σαν να έκανε χατ-τρικ. Στον Πορτογάλο επιθετικό χρεώθηκαν τα δύο γκολ, αφού το πρώτο μέτρησε ως αυτογκόλ γιατί βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα, Μανδά και έπειτα κατέληξε στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο ίδιος παρά τον εκνευρισμό του που δεν του χρεώθηκαν και τα τρία τέρματα στην ΑΕΚ αποφάσισε ν' ακολουθήσει την αγγλική παράδοση, αυτή που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο έμπειρος φορ πήρε την μπάλα της αναμέτρησης και έβαλε όλους τους συμπαίκτες του να την υπογράψουν.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, ο Ολιβέιρα κρατά τον μαρκαδόρο, μαζεύοντας τις υπογραφές για να κρατήσει την μπάλα ως ενθύμιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος επιθετικός της Ένωσης μετράει φέτος σε 10 συμμετοχές 4 γκολ και 5 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βραδιές εκατομμυριούχων
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ