ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι άλλοι

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι άλλοι

Η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή και δύο Σέρβοι κόουτς έχουν αναρριχηθεί ψηλά στη λίστα του Ίβιτς. Τι ισχύει με την περίπτωση του Αμπελάρδο;

Η ονοματολογία όσον αφορά στον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες. Στους κιτρινόμαυρους, μετά από τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα και τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, έχουν πάρει την απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσίας, την τρίτη για εφέτος.

Από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Ίβιτς και τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καταλαβαίνουμε πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει κάψει την περίπτωση η ομάδα να με πάει με προπονητή από την εγχώρια αγορά, μία νέα λύση ανάγκης. Αναζητούνται κόουτς, δηλαδή, από το εξωτερικό.

Ο Ίβιτς έχει τσεκάρει αρκετά ονόματα και συνεχίζει να εξετάζει...

Από το ρεπορτάζ προέκυψαν τα ονόματα των Μάρκο Νίκολιτς και Βέλικο Παούνοβιτς. Δύο προπονητικά νέοι άνθρωποι που ο καθένας με τον τρόπο του έχει δείξει πράγματα. Αν βάζαμε τους δύο σε ζυγαριά, τότε ο πρώην τεχνικός της Βίντι θα είχε προβάδισμα λόγω ευρωπαϊκής εμπειρίας. Ο Παούνοβιτς τόσο καιρό δουλεύε στις ΗΠΑ, ενώ εκεί που άφησε το στίγμα του ήταν στις μικρές εθνικές της Σερβίας.

Αμφότεροι, πάντως, παίζουν για τους κιτρινόμαυρους. Οριστικές αποφάσεις βέβαια δεν υπάρχουν. Όσον αφορά, τώρα, στον Αμπελάρδο, πράγματι αρέσει στον Ίβιτς, θα τον ήθελε στην ΑΕΚ, ωστόσο το οικονομικό της περίπτωσής του αποτελεί ένα δύσκολο σκέλος για το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Και ο Νίκολιτς στη λίστα του Ίβιτς

ΑΕΚ: Γιατί δεν παίζει ο Χάβι Γκράθια

24ο Ευαγγέλιο: Ο ατζέντης των Χάβι Γκράθια και Βέλεθ στην Αθήνα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ