ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γιατί δεν παίζει ο Χάβι Γκράθια

Watford manager Javi Gracia prior to the English Premier League soccer match against Brighton at the AMEX Stadium, Brighton, England, Saturday Feb. 2, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP)
Watford manager Javi Gracia prior to the English Premier League soccer match against Brighton at the AMEX Stadium, Brighton, England, Saturday Feb. 2, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP) AP

Σαφώς και η ΑΕΚ θα ήθελε τον Χάβι Γκράθια, όμως ο ίδιος δεν θέλει Ελλάδα. Και κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση για μια περίπτωση που είναι παντελώς ανέφικτη.

Πολλή σκόνη σηκώθηκε ξαφνικά δίχως προφανή και πραγματικό λόγο, γύρω από το όνομά του Ισπανού προπονητή Χάβι Γκράθια και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό είναι απλά ένα σενάριο για ταινίες του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Φτάσαμε στο σημείο, δίχως κανέναν λόγο, αφορμή ή πάτημα, να τον παρουσιάζουν οι στοιχηματικές εταιρείες ως δεύτερο φαβορί να αναλάβει την ΑΕΚ, μέσα από μια λίστα 21 υποψηφίων επιλογών και να γράφονται κείμενα γι αυτό! Φοβερά πράγματα...

Ο Χάβι Γκράθια, απολυθείς από τη Γουόφορντ, ομάδα της Premier League την οποία παρεμπιπτόντως είχε οδηγήσει πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μετά από 35 χρόνια, θα ήταν ομολογουμένως μια ιδανική περίπτωση για την Ένωση. Αλλά ας μη γελιόμαστε και κυρίως, για να μην παραμυθιάζεται ο κόσμος, αυτή η υπόθεση είναι παντελώς αβάσιμη και ασφαλώς ανέφικτη.

Άλλωστε σε μια κρούση που έγινε από το Sport24.gr στο περιβάλλον του Ισπανού κόουτς, η απάντηση ήταν αποστομωτική. Για τον Γκράθια υπάρχουν μόνο η Premier League και η Primera, ο άνθρωπος δεν έκανε όσα έκανε με τη Γουότφορντ για να έρθει, μόλις στα 49 του, πίσω στην Ελλάδα. Είναι για πολύ πιο σπουδαία πράγματα και αυτά θα κυνηγήσει.

Κοντολογίς, για να έχει και ο μέσος φίλος της ΑΕΚ το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του και να μην περιμένει θαύματα που δεν γίνονται, όλα τα λεφτά του κόσμου να έριχνε η Ένωση στα πόδια του Γκράθια, ακόμα και αυτή την πρόθεση να είχε δηλαδή, στην Ελλάδα εκείνος δεν θα επέστρεφε. Τέτοιες προσδοκίες, είναι για να δημιουργούνται ώστε ακολούθως να υπάρχει απογοήτευση, στο άκουσμα του αληθινού στόχου.

Καλό είναι λοιπόν να αντιλαμβάνονται όλοι ότι τέτοιες περιπτώσεις προπονητών, δεν έχουν κανέναν μα κανέναν λόγο να διαλύουν τις καριέρες τους πάνω στη μεγάλη ακμή τους, για να έρθουν στον τόπο μας. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά σε κανέναν εκ των μεγάλων της Ελλάδας, ακόμα και αν έχουν να τους παρουσιάσουν δεδομένη παρουσία στο Champions League. Νέτα σκέτα!

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ