ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Μέλι" ο Σιμόες για Χιμένεθ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE  ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  ΦΩΤΟ  (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ιδιαίτερο δέσιμο του Χιμένεθ με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, φάνηκε και από τον τρόπο που μίλησε ο Σιμόες για τον Ισπανό τεχνικό.

Με την πλειοψηφία από το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ όχι μόνο κατέκτησε το περυσινό πρωτάθλημα, αλλά έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Εξ ου και η επιστροφή του Ισπανού τεχνικού, άλλαξε το κλίμα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο του Χιμένεθ με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, φάνηκε και από τον τρόπο που μίλησε ο Αντρέ Σιμόες στα βραβεία του ΠΣΑΠ. Ο Πορτογάλος χαφ, εκ των αρχηγών της περυσινής πρωταθλήτριας ΑΕΚ, σχολίασε στην Nova, την βράβευση του Ισπανού τεχνικού ως κορυφαίου προπονητή της περυσινής σεζόν.

" Μας βοήθησε πάρα πολύ την περσινή σεζόν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι τρελός για την Ελλάδα, όπως κι εγώ. Έχει τρομερό πάθος και ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο" τόνισε ο Σιμόες.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ