ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με τρεις σημαντικές απουσίες στο Περιστέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αφήνει εκτός αποστολής τους Μάνταλο, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Η 25η αγωνιστική της Super League είναι κομβική για την ΑΕΚ όσον αφορά στην προσπάθειά της να κατακτήσει την 3η θέση καθώς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο με τον οποίο την χωρίζει έναν βαθμός (44-43), ωστόσο στο συγκεκριμένο ματς ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να βγάλει "λαγούς από το καπέλο" όσον αφορά στην κατάρτιση της ενδεκάδας.

Και αυτό γιατί απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και σε μία όχι και τόσο φιλόξενη για εκείνη έδρα ο Ισπανός είναι υποχρεωμένος να παρατάξει την ομάδα του με τρεις σημαντικές απουσίες.

Αυτοί είναι οι Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να αδυνατούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και να μένουν μοιραία εκτός αποστολής.

Στην κιτρινόμαυρη αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε επίσης ο απόντας εδώ και καιρό (τραυματίας) Χουλτ ενώ το μοναδικό ευχάριστο νέο ήρθε από τον Μάρκο Λιβάγια που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτό στην διάθεση του Χιμένεθ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον κυριακάτικο αγώνα (16:00, Live από το Sport24.gr) με τον Ατρόμητο: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χιμένεθ: "Δεν είδαμε τον Σαββίδη να κουβαλάει όπλο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ