ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Αραούχο κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο ενώ ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάνταλο και τον τραυματία Βράνιες.

Από τις υπογραφές κατευθείαν στην αποστολή. Ο λόγος για τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους "κιτρινόμαυρους" και ένα 24ωρο μετά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Καρέρα είδε πως ο Αργεντινός φορ είναι σε καλή κατάσταση ενώ και τα εργομετρικά του ήταν αρκετά καλά με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στους εκλεκτούς του για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Αραούχο είναι ανάμεσα στους είκοσι παίκτες που πήρε μαζί του Ιταλός προπονητής.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Βράνιες ο οποίος ένιωσε μια ενόχληση στο ισχίο ενώ για το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου δεν υπολογίζονται οι Μάνταλος (τιμωρημένος) και οι Ολιβέιρα, Παουλίνιο (τραυματίες).

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνα, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σιμόες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Αραούχο, Αλμπάνη.

Σημειώνεται πως την αποστολή πλαισιώνει και ο τρίτος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Αθανασιάδης, για προληπτικούς λόγους, καθώς ο Μπάρκας είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ