ΑΕΚ

ΑΕΚ: Λεπτή κιτρινόμαυρη γραμμή

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εικόνα της ομάδας στα Χανιά έφερε έντονο προβληματισμό στην ΑΕΚ, πλέον οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά εύθραυστες και το ματς της Δευτέρας (14/1) με τον ΠΑΣ οριακό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ισοπαλία με τον Κισσαμικό στα Χανιά ( 1-1), καταστροφικά αποτελέσματα δεν είχε για την ΑΕΚ, καθώς για την πρόκριση στους «16» του Kυπέλλου Eλλάδας, υπάρχει και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Όμως η εικόνα της ομάδας, έμοιαζε σαν να αποτελεί έναν ακόμα κρίκο, στην αλυσίδα των εξαιρετικά κακών εμφανίσεων, που προκάλεσαν και την μεγάλη αγωνιστική κρίση τον περασμένο Νοέμβρη. Κάτι που έφερε τεράστιο προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης της ΑΕΚ.

Κυρίως διότι μετά από συνολικά τρεις εβδομάδες διακοπής αγωνιστικών υποχρεώσεων, ξεκούρασης (σωματικής και πνευματικής) και δουλειάς στα Σπάτα, οι αγωνιστικές παθογένειες όχι μόνο δεν γιατρεύτηκαν, αλλά παραμένουν έντονες. Και αυτό αποτελεί κακό οιωνό, για το νέο ξεκίνημα που ψάχνει η ΑΕΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στην Ένωση πλέον υπάρχει έντονος προβληματισμός, ακόμα και αμφιβολία, για τις δυνατότητες που έχει η παρούσα κατάσταση στην ομάδα, να αναστρέψει και την εικόνα και να «γυρίσει» τα αποτελέσματα.

Άλλωστε το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση της ΑΕΚ, δεν σημαίνει πως αυτομάτως «σβήστηκαν» όλα τα κακώς κείμενα που προκάλεσαν την αγωνιστική κρίση τον Νοέμβρη. Και το γεγονός πως τα περισσότερα εξ αυτών, εμφανίστηκαν και πάλι στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση του 2019, όχι απλώς θορύβησε τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δημιούργησε και πάλι εύθραυστες ισορροπίες.

Ο Μελισσανίδης είχε πάρει την απόφαση να πάει με τον Ουζουνίδη μέχρι το τέλος της σεζόν. Και ήταν μια απόφαση που την είχε σκεφτεί και την είχε ζυγίζει πολύ. Όμως πάντα στο μυαλό του Μελισσανίδη υπάρχει αυτό που είχε πει ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, όταν αναφέρθηκε στο θέμα προπονητή και πολύ πριν μπει η ΑΕΚ στην μεγάλη κρίση. «Η νεκροψία θα δείξει».

Η ΑΕΚ πάντως έχει παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ την Δευτέρα (14/1). Και αυτές οι ισορροπίες δεν πρόκειται να διαταραχθούν. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση που υπάρχει.

Ωστόσο, πλέον, το παιχνίδι στα Γιάννενα, παίρνει οριακό χαρακτήρα. Καταρχήν το αποτέλεσμα, αλλά κατά δεύτερον η εικόνα που θα παρουσιάσει η ΑΕΚ, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις και την επόμενη μέρα της ομάδας. Ουδείς μπορεί να κάνει προβλέψεις. Μόνο να καταγράψει το γεγονός, πως η ΑΕΚ πορεύεται πλέον πάνω σε μια λεπτή κιτρινόμαυρη γραμμή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ