ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κρίσιμο 48ωρο για Μάνταλο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θα παίξει ή όχι ο Πέτρος Μάνταλος την Κυριακή (27/10) στο Καραϊσκάκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής κρίνουν τη συμμετοχή του αρχηγού.

Στις 17:30 την Πέμπτη (24/10) περιμένει ο Νίκος Κωστένογλου τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα για τη συνέχιση της προετοιμασίας ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Άπαντες στον κιτρινόμαυρο οργανισμό έχουν πέσει πάνω στον φορμαρισμένο, αλλά άτυχο Πέτρο Μάνταλο, αναμένοντας το τελικό update για την παρουσία του ή όχι στο φαληρικό γήπεδο.

Ο αρχηγός της Ένωσης έφαγε ένα γερό χτύπημα στο ματς με τον Βόλο και ταλαιπωρείται από κάκωση γαστροκνημίας στο αριστερό του πόδι. Ο τραυματισμός αυτός έχει βάλει τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε αναμμένα κάρβουνα, αφού η παρουσία του Μάνταλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από τα όσα βγαίνουν από το κιτρινόμαυρο μέτωπο, ο τρόπος με τον οποίο θα αντεπεξέλθει ο αρχηγός της ομάδας στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής θα ορίσει εάν θα βγει τελείως "off" από την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ζυγαριά κλείνει προς τ' ότι ο Μάνταλος δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Όπως αναφέραμε όμως παραπάνω, οι επόμενες 48ωρες στα Σπάτα θα είναι οι πλέον καθοριστικές. Ο "Κωστέ" γνωρίζει καλά ότι υπάρχει πιθανότητα να στερηθεί των υπηρεσιών του κορυφαίου του παίκτη στο παιχνίδι με τον Βόλο, οπότε δουλεύει το εναλλακτικό πλάνο που θα προσπαθήσει να βγάλει η Ένωση στο χορτάρι του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ: Ο Μάνταλος και το Φάληρο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ