ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μάνταλο ενόψει Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Μάνταλος, ΑΕΚ, απογοήτευση (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Πέτρος Μάνταλος έκανε θεραπεία και ατομικό στην προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρείται από μια κάκωση γαστροκνημίας αριστερού ποδιού και η κατάστασή του θα επανεκτιμαται κάθε μέρα.

Ανησυχία στην ΑΕΚ με τον Πέτρο Μάνταλο και ο Νίκος Κωστένογλου κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (27/10, 19:30) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Ο αρχηγός της Ένωσης έκανε θεραπεία και ατομικό στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, καθώς ταλαιπωρείται από μια κάκωση γαστροκνημίας αριστερού ποδιού και η κατάστασή του θα επανεκτιμαται κάθε μέρα και θα φανει αν θα υπάρξει πρόβλημα η όχι για τη μάχη με τους ερυθρόλευκους.

Εξάλλου, ο Βασίλης Μπάρκας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή (23/10) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11:00 και στην ΑΕΚ θα περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Σε μια τόσο κρίσιμη μάχη, ο Κωστένογλου δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο απουσίας του Μάνταλου, ο οποίος είναι σημείο αναφοράς και βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Το ξέφρενο πάρτι του Βράνιες και τα υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ