ΑΕΚ: Και επισήμως τέλος ο Ματιάσεβιτς

Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς αποτελεί και επισήμως παρελθόν για την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ αποφάσισε να μην επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς. Η διοίκηση της Ένωσης πήρε την απόφαση να μην του επεκτείνει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς. Τον περασμένο Ιούλιο είχε αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ με εξάμηνη συμφωνία και προοπτική ανανέωσης, αλλά αποφασίστηκε από κοινού να μην επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για τη συνεργασία μας. Ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς θα παραμείνει κοντά στο κλαμπ και θα προσφέρει τη βοήθειά του όποτε του ζητηθεί".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δανάη Παναγιώτου, η Ριανα-κάλυψη του φετινού 'The Voice'

Η συγκλονιστικά όμορφη 21χρονη Κύπρια με καταγωγή από την Ζιμπάμπουε, αδικείται πολύ από την υπέροχη εμφάνισή της. Κάτσε να σου εξηγήσω το γιατί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ