ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενεργοποιείται ο Τσόσιτς

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο από την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται ο Ούρος Τσόσιτς να επιστρέψει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Ένωσης.

Οι αλλαγές στο προπονητικό σκέλος της ΑΕΚ με την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά και σε αυτή του τεχνικού διευθυντή δεν αποκλείεται να βγάλει ειδήσεις και στο κομμάτι του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που μέχρι πρόσφατα δεν υπολογίζονταν.

Στην προκειμένη περίπτωση, το θέμα έχει όνομα και επίθετο: Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός είχε μείνει στην άκρη από τον απερχόμενο προπονητή, χωρίς ουσιαστικά να τσεκαριστεί αφού δεν συμμετείχε καν στην προετοιμασία.

Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, δεν αποκλείεται ο Τσόσιτς να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της Ένωσης και να τεθεί υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, να δουλέψει και ενδεχομένως να υπολογίζεται κιόλας. Αυτό βέβαια θα φανεί στο μέλλον. Ο Τσόσιτς, πάντως, όλο αυτό το διάστημα δούλευε με ξεχωριστό γκρουπ στο προπονητικό κέντρο.

Υπενθυμίζουμε πως η διοίκηση της ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή δουλεύει δυναμικά για τους αντικαταστάτες των Καρντόσο - Λυμπερόπουλου. Πρώτος στόχος για διάδοχος του Πορτογάλου φαίνεται πως είναι ο Γκας Πογέτ, ενώ στη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr παίζει τ' όνομα του Ίλια Ίβιτς.

Όσον αφορά στον υπηρεσιακό προπονητή, αυτός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου για τα ματς με Τραμπζονσπόρ και Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμα:
Τέλος στη διπλή λαίλαπα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ