ΑΕΚ

AEΚ: Αγωνία για Λιβάγια

AEΚ: Αγωνία για Λιβάγια

Δεν προπονήθηκε καθόλου ούτε και σήμερα (17/1) ο Λιβάγια και πλέον υπάρχει αγωνία για την παρουσία του στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα την Κυριακή (20/1) στο ΟΑΚΑ.

Από τα χαμόγελα για τη νίκη της ΑΕΚ και την εμφάνιση στα Γιάννενα ( 0-4), ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στην αγωνία για τους παίκτες που θα έχει ετοιμοπόλεμους στο ματς της Κυριακής (20/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Μάρκο Λιβάγια υποφέρει από μια σύσπαση στον τετρακέφαλο, η οποία τον ταλαιπώρησε σχεδόν καθ' όλη την διάρκεια του ματς με τον ΠΑΣ. Και ουσιαστικά έβγαλε το παιχνίδι με πόνους.

Όμως, ο Κροάτης επιθετικός ούτε και σήμερα (17/1) κατάφερε να προπονηθεί και έκανε μόνο θεραπεία. Και καθώς απομένουν μόλις δυο προπονήσεις μέχρι και το ματς της Κυριακής, προφανώς και υπάρχει αγωνία για την συμμετοχή του Λιβάγια.

Επίσης δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και για το παιχνίδι με τον Αστέρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός χαφ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της οσφυαλγίας και παρέμεινε και σήμερα στο συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί όλες τις τελευταίες ημέρες.

Και είναι δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ματς. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση αισθάνθηκε σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο.

Το μοναδικό καλό μαντάτο, ήρθε από τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο διεθνής μπακ είχε δεχθεί ένα πάτημα χαμηλά στο πόδι στο ματς με τον ΠΑΣ και είχε ένα θλαστικό τραύμα. Όμως σήμερα προπονήθηκε κανονικά, κάτι που όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, έλεγε ήδη στους συμπαίκτες του, από την πρώτη στιγμή μετά την λήξη του παιχνιδιού στα Γιάννενα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ