ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τραυματίες οι Λιβάγια και Μπακάκης

ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τους τρεις βαθμούς αλλά και τους Μάρκο Λιβάγια και Μιχάλη Μπακάκη ν' αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, επέστρεψε η ΑΕΚ από τα Γιάννενα και το ματς με τον ΠΑΣ.

Μετά από πολύ καιρό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα με πλατή χαμόγελο, την επόμενη μέρα ενός παιχνιδιού για το πρωτάθλημα. Ήταν βλέπετε η εμφατική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που έφτιαξε πολύ το κλίμα στην ομάδα. Ένα πλατύ χαμόγελο θα μπορούσε να έχει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς είδε πράγματα που του άρεσαν στο ματς στους "Ζωσιμάδες".

Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν πρόλαβε να απολαύσει αυτή τη νίκη και την καλή εμφάνιση, καθώς αμέσως προέκυψαν προβλήματα. Τόσο ο Μάρκο Λιβάγια όσο και ο Μιχάλης Μπακάκης, επέστρεψαν από τα Γιάννενα με τραυματισμό.

Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από σύσπαση στον τετρακέφαλο. Μάλιστα είναι ένα πρόβλημα που ο Λιβάγια κουβαλούσε σχεδόν από τα πρώτα λεπτά του ματς στα Γιάννενα, μετά από εκείνη την φάση με το πλασέ στο δοκάρι. Όμως έσφιξε τα δόντια και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Την Τρίτη (15/1) πάντως στα Σπάτα, έκανε μόνο θεραπεία.

Το ίδιο και ο Μπακάκης. Ο διεθνής μπακ της ΑΕΚ χρειάστηκε να αποχωρήσει από το ματς με τον ΠΑΣ στην ανάπαυλα, καθώς από ένα πάτημα αντιπάλου, υπέστη ένα θλαστικό τραύμα χαμηλά στο πόδι. Πάντως εκείνο που έλεγε ο Μπακάκης στους συμπαίκτες του, είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Επίσης με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και χθες ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οσφυαλγία. Κάτι που σημαίνει πως δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην δράση για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (20/1) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ουζουνίδης έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για αύριο (16/1) και θα επιστρέψουν στην δουλειά για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, από την Πέμπτη (17/1).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ