ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Άγιαξ: "Επιστρατεύτηκε" ο 19χρονος αρχηγός των Ολλανδών για να σταματήσουν τα επεισόδια

ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κατάσταση ξέφυγε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών και από πλευράς Άγιαξ έστειλαν τον 19χρονο αρχηγό τους, Μάτιας Ντε Λιχτ να "καθαρίσει" (VIDEO).

Ο Ματίας Ντε Λιχτ εκτός από σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο και παίκτης που πρόκειται να φέρει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του Άγιαξ (σ.σ τον θέλουν όλα τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης), πριν το ματς με την ΑΕΚ ανέλαβε και ρόλο ειρηνοποιού.

Συγκεκριμένα, αφού έσκασε η μολότοφ και υπήρχε αναβρασμός στην κερκίδα του Αίαντα, οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας "επιστράτευσαν" τον Ντε Λιχτ για να βοηθήσει (όσο γινόταν) να μην ξεφύγουν κι άλλο τα πράγματα.

Ο 19χρονος αρχηγός άφησε το ζέσταμα, κατευθύνθηκε στην κερκίδα και με έντονες κινήσεις των χεριών του ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας του να σταματήσουν.

Με μία χειρονομία μάλιστα τους έδειξε να επικεντρωθούν στο ματς στο οποίο ο Άγιαξ "κλείδωσε" την πρόκριση, έπειτα από πολλά χρόνια. Να φανταστεί κανείς πως την τελευταία φορά που το πέτυχε ο σημερινός αρχηγός του, δηλαδή ο πρωταγωνιστής του ρεπορτάζ που διαβάζετε ήταν μόλις έξι ετών.

Το Sport24.gr κατέγραψε το σχετικό VIDEO και σας το παρουσιάζει παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: Φρένο επειγόντως

ΑΕΚ - Άγιαξ: Παγκόσμια κατακραυγή για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας

ΑΕΚ - Άγιαξ 1-8 (K19): Η πιο βαριά ήττα στην διοργάνωση του φετινού Youth League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ