ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Άγιαξ 1-8 (K19): Η πιο βαριά ήττα στην διοργάνωση του φετινού Youth League

UEFA YOUTH LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ γνώρισε τη συντριβή με 8-1 από τον Άγιαξ σε αγώνα για το Youth League που διεξήχθη την Τρίτη το μεσημέρι στη Ριζούπολη.

Τη συντριβή με 8-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Άγιαξ γνώρισε η ΑΕΚ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Youth League. Οι "κιτρινόμαυροι" δέχτηκαν τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο και γνώρισαν την πιο βαριά ήττα στη φετινή διοργάνωση των ομίλων του Youth League έως τώρα.

Τα γκολ για τους Ολλανδούς πέτυχαν οι Νούνελι (2), Γκέριτ Κουν (3), Γένσεν, Λανσανά και Τέιλορ, ενώ ο Μπογκντάνι απλά μείωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για την ΑΕΚ. Η ομάδα Νέων της Ένωσης έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς έχοντας δεχθεί 23 τέρματα και έχει πετύχει μόλις 2.

Ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Νούνελι και ο ίδιος παίκτης στο 12' είχε δοκάρι. Το 0-2 έγινε στο 24' με διαγώνιο σουτ του Νίκολας-Γκέριτ Κουν ενώ το 0-3 έγινε στο 27' και πάλι από τον Νούνελι. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Νίκολας-Γκέριτ Κουν έκανε το 4-0.

Στο 49' οι Ολλανδοί ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με συρτό πλασέ του Βίκτορ Γένσεν μέσα από την περιοχή. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Τσέλιο στο 56' ενώ στο 67' ο Έρικ Λανσάνα έκανε το 6-0. Το 7-0 έγινε στο 77' από τον Νίκολας-Γκέριτ Κουν και το 8-0 του Άγιαξ ήρθε στο 86' με σουτ του Κένεθ Τέιλορ έξω από την περιοχή.

Η ΑΕΚ μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Ντόναλντ Μπογκντάνι από κόρνερ του Τσέλιου.

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Γκίνης (46' Τάφας), Σταμούλης, Τσιβελεκίδης (46' Καραβίδας), Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (46' Αρβανίτης), Μπότος, Σαρδέλης (76' Μπιλικαϊδης), Μαχαίρας (46' Τσέλιος), Χριστόπουλος, Πατρινός.

ΑΓΙΑΞ (Τζον Χάιτινχα): Ελ Μάαχ, Ντεστ (69' Ούνουβαρ), Χ. Τίμπερ, Μπότμαν, Ντούγκλας (57' Λανσάνα), Κ. Τίμπερ (57' Σαλάχ-Εντίν), Κουν,Τέιλορ (69' Φαν Χέλντερεν), Χάνσεν (57' Χόγκερβερφ), Γένσεν, Νούνέλι

Διαιτητής: Φαρούτζια Καν Τρουστίν (Μάλτα)
Βοηθοί: Ρομπέρτο Βέλα (Μάλτα), Κρίστοφερ Φρανκαλάντζα (Μάλτα)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Ελλάδα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ