ΑΕΚ

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 0-3

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 0-3
μπλανκο πελετιερι ομαδικη πανηγυρικο

Βελτιωμένη από το ματς με Καρδίτσα η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου. Λαγός, Μπλάνκο, Ζορμπάς τα γκολ

Η Ένωση παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο, έχοντας καλή κυκλοφορία ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και με τον Πελετιέρι να δείχνει πως αρχίζει να προσαρμόζεται κέρδισε τις εντυπώσεις και τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 3-0.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο, λόγω ενός τραυματισμού που "κληρονόμησε" από το ματς του Σαββάτου με την Καρδίτσα.

Από τους διακριθέντες ήταν και ο Σκόκο που για άλλον έναν αγώνα έκλεψε την παράσταση με την ταχύτητα του και τις περίτεχνες ενέργειες του.

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Ενσαλίβα και Αλεξόπουλος, δεξιά ο Ράμος, αριστερά ο Χουάνφραν, στο κέντρο ήταν οι Λαγός, Καφές και Πελετιέρι, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Σκόκο, Εντίνιο και ο Μπλάνκο στην κορυφή.

Οι κιτρινόμαυροι φάνηκε πως σιγά σιγά έχουν αρχίσει να εγκλιματίζονται στο σύστημα και στο τρόπο παιχνιδιού που τους ζητά ο Έλληνας τεχνικός.

Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Λαγός στο 27' που με εκπληκτικό σουτ-κεραυνό από τα 35 περίπου μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θέμελη.

Στο 37' ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, Ίσμαελ Μπλάνκο ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ.

Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους να χάνουν την πιο σημαντική ευκαιρία στο 32' όταν ο Ιωάννου έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ράμι έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 3-0 ήρθε με το καλημέρα της επανάληψης, όταν στο 47' ο Χουάνφραν ύστερα από τρομερή επέλαση από τα αριστερά έκανε την σέντρα και ο Ζορμπάς έγινε αποδέκτης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Δώνη προχώρησε σε πολλές αλλαγές και όπως είναι λογικό η Ένωση κατέβασε στροφές.

Ο Μπερνς είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια, όμως το σουτ του μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε ο Βεζυρίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Θέμελης, Ραγκουέλ (66' Γεροντίδης), Γουσούλης, Κατσικάς, Κοντέων, Μάγερνικ, Ιράλα (74' Τσουλάτος), Ιωάννου (60' Σκαρτσίλας), Ράμι (74' Γιακάκογλου), Γκαρσία, Στεφανίδης.

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Σάχα, Χουανφράν, Ράμος (46' Κουτρομάνος), Αλεξόπουλος (73' Τσιμουρλίδης), Ενσαλίβα (79' Καλαμιώτης), Καφές (73' Τρίψας), Πελετιέρι (60' Ταχτσίδης), Λαγός (79' Μουστάκης), Σκόκο (60' Μπερνς), Μπλάνκο (68' Άλεν), Εντίνιο (46' Ζορμπάς).
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΑΕΚ
(Γιώργος Δώνης): Σαχα, Ραμος, Αλεξοπουλος, Ενσαλίβα, Χουανφραν, Καφες, Λαγός, Πελετιέρι, Σκοκο, Μπλανκο, Εντινιo.
1' Έναρξη αγώνα
21' Σχόλιο
Η ΑΕΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
26' Ευκαιρία ΑΕΚ Ράμος
Σέντρα του Ράμος και ο Κατσικάς στην προσπάθεια του να διώξει λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
27' Γκολ ΑΕΚ Λαγός
Πανέμορφο γκολ από τον Λαγό που με δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα περίπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
32' Ευκαιρία Ολυμπιακός Βόλου Ράμι
Σέντρα του Ιωάννου από τα δεξιά ο Ραμί πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία του Σαχά.
37' Γκολ ΑΕΚ Μπλάνκο
Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πελετιέρι ο Μπλάνκο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι κάνει την κεφαλιά και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Γκολ ΑΕΚ Ζορμπάς
Εξαιρετική επέλαση από τον Χουάνφραν που έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Ζορμπάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βόλου για τρίτη φορά.
81' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπερνς
Ωραία ενέργεια του Μπερνς από τα δεξιά που μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ όμως ο Βεζυρίδης έσωσε την εστία του από το τέταρτο γκολ.
90' Λήξη αγώνα





















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ