ΑΕΚ

Ο Τζεμπούρ πήρε τ' όπλο του

Ο Τζεμπούρ πήρε τ' όπλο του
Τζεμπουρ Μπλανκο φιλικο πανηγυρικο

Σκόραρε ο Τζεμπούρ στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-2). Στο αρχικό σχήμα και ο Αγκουστίν Πελετιέρι

Στην πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Ένωσης βρήκε δίχτυα δύο φορές και άφησε με ανοιχτό το στόμα συναδέλφους και τεχνικό επιτελείο. Λίγες ημέρες αργότερα ο Τζεμπούρ στο παρθενικό του παιχνίδι με τον δικέφαλο στο στήθος χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... Να βάζει την μπάλα στο πλεχτό.
Ο Γαλοαρλγερινός επιθετικός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας όπως και ο Αγκουστίν Πελετιέρι, καθώς ο Δώνης ήθελε να εκμεταλλευθεί την διακοπή του πρωταθλήματος για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του δικεφάλου.

Εκτός των δύο νέων ποδοσφαιριστών ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε και το σύστημα που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ στα επόμενα παιχνίδια με το 4-3-3 να μπαίνει σε δεύτερη μύρα μετά τις μεταγραφές.

Ο 24χρονος στράικερ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση έμπαινε στις φάσεις με πάθος και δύναμη, ενώ αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Δώνη ήταν η άψογη συνεργασία με τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Από την πλευρά του ο Πελετιέρι έδειξε πως γνωρίζει πολύ καλά την θέση, μάρκαρε σωστά στον χώρο της μεσαίας γραμμή, αλλά το γεγονός πως δεν γνωρίζει ακόμα την ομάδα δεν τον βοήθησε να εμφανίσει και τα δημιουργικά του προσόντα.

Ο αγώνας

Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο και έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Η πίεση από την αρχή είχε ως αποτέλεσμα να έρθει και το γρήγορο γκολ στο 5ο μόλις λεπτό. Οκουτρομάνος βρήκε με εξαιρετικά 30άρα μπαλιά τον Τζεμπούρ μέσα στην περιοχή και αυτός αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το 1-0 με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Η Αναγέννηση μετά το κακό ξεκίνημα ανέβασε την απόδοσή της βγήκε στην επίθεση αλλά αντί να ισοφαρίσει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Ο Σκόκο εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και ο Παντελής Καφές με κεφαλιά έκανε το 2-0, με τους φιλάθλους στην εξέδρα να χειροκροτούν για τα όσα έβλεπαν από την Ένωση στο χορτάρι.

Η ομάδα του Βάιου Καραγιάννη εκμεταλλευόμενη την κακή εικόνα της ΑΕΚ στην επανάληψη με τις πολλές αλλαγές έκανε την αντεπίθεσή της, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Χατζηρίζου στο 54’ και και τον δανεικό από την Ένωση Ντιουφ στο 64'.

Στον αγώνα ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σάχα (46΄ Αραμπατζής), Αλεξόπουλος, Καλαμιώτης, Κουτρομάνος (46΄ Ράμος), Γεωργέας, Καφές (46΄ Ενσαλίβα), Πελετιέρι (46΄ Ταχτσίδης), Λαγός, Σκόκο (46΄ Μπερνς), Μπλάνκο (46΄ Εντίνιο), Τζιμπούρ.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ