ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Βλέπει" και Ιγκάλο

Nigeria's Odion Ighalo during a friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Ιγκάλο AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η νέα περίπτωση που έρχεται στο προσκήνιο για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού είναι ο Νιγηριανός Βίκτορ Ιγκάλο, ο οποίος τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζεται στην Changchun Yatai της Κίνας. (VIDEO)

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση στράικερ. Ουκ ολίγα ονόματα έχουν κάνει... παρέλαση στο ρεπορτάζ των "ερυθρόλευκων", αυτό που έρχεται τώρα στο προσκήνιο είναι ο Βίκτορ Ιγκάλο. Γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1989, ο Νιγηριανός αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζεται στην Changchun Yatai.

Η ομάδα της Κίνας έδωσε σχεδόν 25 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2017 από τη Γουότφορντ. Στην Ασία ο διεθνής φορ έχει σημειώσει 37 γκολ σε 55 ματς, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμα στην Ιταλία με Ουντινέζε και Τσεζένα, στην Ισπανία με Γρανάδα, ενώ ακόμα παλαιότερα έπαιξε στη νορβηγική Λιν. Με την εθνική Νιγηρίας έχει παίξει 25 φορές και έχει σημειώσει 10 γκολ. Πρόσφατα συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ασφαλώς πρόκειται για μια πολύ ακριβή περίπτωση ποδοσφαιριστή και είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του θα δείξουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ψάξει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών από την Ασία, όπως οι Γκρατσιάνο Πελέ, Ντιέγκο Ταρντέλι και Σοριάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Βουκάνοβιτς, πρώτο σκόρερ της Σερβίας!
Ολυμπιακός: Ο Σισέ στην ενδεκάδα-"αποκάλυψη" του 2018 για το Europa League
Έχει κι επιθετικό "Μπα" ο Μοντέστο!

AP Photo/Matt Dunham



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ