ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για την απόδραση από το Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Αραμπί και ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζουν γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Αραμπί και ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζουν γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4/12, 19:30, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) σε έναν πολύ δύσκολο και κρίσιμο αγώνα. Ποια είναι τα πλάνα του Μαρτίνς για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (4/12, 19:30, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) ταξιδεύει σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν το τρίποντο, προκειμένου να επεκτείνουν το προβάδισμά τους από την ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή(05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει 29 πόντους και βρίσκεται στο +6 από την ΑΕΚ, ενώ διατηρεί και μία μεγάλη διαφορά από τον τρίτο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει παραμείνει στους 19 βαθμούς μετά και την ήττα του από τον Άρη στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης. Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές είναι κομβικές για τον Ολυμπιακό, ώστε να διευρύνει τη διαφορά του πριν από το νέο έτος.

Το Θεόδωρος Βαρδινογιάννης είναι από τις έδρες που ο Ολυμπιακός χρειάζεται να περάσει προκειμένου να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους του. "Είναι μια από τις έδρες από τις οποίες, όποιος περνάει κερδίζει το πρωτάθλημα" ανέφερε συγκεκριμένα ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA αποδεικνύοντας τη σημασία αυτού του αγώνα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μπα: α μας δώσει τη δυνατότητα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι και παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλουμε να φτάσουμε πιο κοντά στον τίτλο".

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ που αυτή την στιγμή αποτελεί τη βασική ανταγωνίστρια του Ολυμπιακού στο κυνήγι του τίτλου, στο Ηράκλειο άφησε δύο βαθμούς, όταν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έληξε 3-3, αν και η Ένωση βρισκόταν μπροστά με τρία γκολ. Οπότε, πρόκειται για ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη προσοχή.

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το Ηράκλειο

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (2/12) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή τον Παπασταθόπουλο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Στη λίστα του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκεται και ο Σεμέδο, παρά την παρουσία του στη Λιβαδειά.

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Λεβαδειακό, ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκούρασε αρκετούς παίκτες, αφήνοντας τα βασικά του γρανάζια ακόμη και εκτός αποστολής. Στόχος ήταν να δώσει τις απαραίτητες ανάσες, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Ηράκλειο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και σχηματισμό με τρία χαφ (4-3-3). Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Τόμας Βατσλίκ, ενώ στα μπακ θα κινούνται οι Λαλά και Ρέαμπτσουκ. Στο κέντρο της άμυνας πρόκειται να επιστρέψει έπειτα από τον τραυματισμό του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο πλευρό του Σισέ. Έτσι ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει ξανά το κλασικό του αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Γιάν Εμβικά και ο Μαντί Καμαρά, με τον Αγκιμπού Καμαρά να κινείται πίσω από τον επιθετικό. Πιθανό είναι, βέβαια, και το σενάριο ο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει ως τρίτο χαφ τον Μπουχαλάκη με τον Αγκιμπού να παίζει ως εξτρέμ αντί ως 10άρι.

Από εκεί και πέρα στα εξτρέμ θα βρίσκονται ο Μασούρας, αλλά και ο Ρόνι Λόπες που ήταν βασικός στον αγώνα με τον Βόλο. Κόντρα στους Θεσσαλούς στην κορυφή της επίθεσης είχε ξεκινήσει ο Τικίνιο, με τον Αραμπί να περνάει στην πορεία στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί στο Ηράκλειο με τον Μαροκινό στράικερ να είναι η πρώτη επιλογή του Πορτογάλου προπονητή. Με το παραπάνω λοιπόν πλάνο ο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ