ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Παπασταθόπουλο, αλλά χωρίς Σεμέδο και Ροντρίγκες κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να τίθεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού σε αντίθεση με τον Ροντρίγκες ενώ ο Σεμέδο βρέθηκε και πάλι εκτός αποστολής.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΟΦΗ το Σάββατο (4/12, 19:30, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά όχι και τον Ροντρίγκες.

Επίσης στους 22 που πήρε μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός για το ματς της Κρήτης βρίσκεται και ο Κουντέ αλλά όχι και ο Ρούμπεν Σεμέδο που επέστρεψε σε αγώνες στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κρήτη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ