ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "πάμε guys" του Μαρτίνς στους παίκτες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τη Λουντογκόρετς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς PHOTO CREDITS: INTIME

Η παρακάμερα τοτ Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς, έδειξε, μεταξύ άλλων, πλάνα από τα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, αλλά και την κάρτα που δέχθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός για διαμαρτυρία.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λουντογκόρετς για το πρώτο σκέλος του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σκοτσέζου, Μπόμπι Μάντεν.

Η παρακάμερα της αναμέτρησης από το παιχνίδι με τους Βούλγαρους έδειξε στιγμιότυπα από τον ιδιαίτερα εκδηλωτικό Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές του λέγοντάς τους: "Πάμε guys (παιδιά), πάμε δυνατά".

Μάλιστα το "τρίτο μάτι" των ερυθρολεύκων, έδειξε στιγμές από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον Σκοτσέζο διαιτητή, για διαμαρτυρία για τις αποφάσεις του, κυρίως όμως για το μαρκάρισμα πάνω στον Ελ Αραμπί στο 66ολεπτό, στο οποίο δεν σφύριξε το φάουλ στον Μαροκινό φορ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του, κάτι που έδειξε και στις δηλώσεις του, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς τόνισε ότι η διαιτητική ομάδα που σφύριξε την αναμέτρηση, δεν ήταν εφάμιλλη του επιπέδου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ