ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάρτινς: "Η διαιτητική ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στο επίπεδο του Champions League"

Ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μάντεν
Ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Μάντεν PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, πήρε μέχρι και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του ματς και όταν τελείωσε η αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς, στις δηλώσεις του στη NOVA, εξαπέλυσε επίθεση στον Σκωτζέζο ρέφερι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς, στάθηκε στις αποφάσεις του Σκοτσέζου διαιτητή, Μάντεν, ο οποίος κατά τη γνώμη του, στέρησε από τους ερυθρόλευκους τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη.

Θυμίζουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 66ο λεπτό, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Μπόμπι Μάντεν και ιδαίτερα για το φάουλ που δεν έδωσε στον Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς: Για τη διαιτησία: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως το περιμέναμε. Ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ένα παραπάνω γκολ θα μπορούσαμε να το είχαμε βάλει.

Υπάρχει όμως και μία 3η ομάδα, η διαιτητική που δεν ανταποκρίθηκε και δεν αρμόζει σε αυτό το επίπεδο. Στο επίπεδο του Champions League. Νομίζω ότι η φάση του Ελ Αραμπί και αυτή του Χασάν φτάνουν. Είναι αρκετές".

Για τον επαναληπτικό: "Ήθελαν και οι 2 ομάδες να κερδίσουν. Κάποια λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Το αναγνωρίζουμε. Από το 60' και μετά βελτιωθήκαμε. Όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα πάμε στη Βουλγαρία και πως θα προκριθούμε γιατί αυτή η ομάδα λειτουργεί υπό πίεση και αντιδρά".

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα: "Έχουμε μία ισοπαλία. Ανάλογα θα ετοιμάσουμε το παιχνίδι. Λείπανε πολλοί παίκτες από το πιο μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Θα είμαστε πιο καλά και θα έχουμε επιστροφές όπως του Μπουχαλάκη. Θα είναι πιο καλά ο Ανδρούτσος, ο Εμβιλά και ο Αγκιμπού Καμαρά".

Για την αγκαλιά στον Τζολάκη: "Ήταν μία αγκαλιά για τα συγχαρητήρια γιατί ήταν πραγματικά εκπληκτικός".

Αμέσως μετά ο Πορτογάλος τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις στο MEGA, όπου ανέφερε στη φάση του Ελ Αραμπί υπήρχε κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο που έκανε το μαρκάρισμα: "Αυτός που δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο διαιτητής. Επηρέασε το ματς ιδιαίτερα εναντίον του Ολυμπιακού και δεν ήταν μια διαιτησία επιπέδου Champions League.

"Επηρέασαν οι φάσεις του πολύ. Στη φάση του Ελ Αραμπί έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα και υπήρξαν πολλές φάσεις που δεν σφύριξε όπως έπρεπε".

Όσον αφορά το ματς ο Μαρτίνς ανέφερε: "Όπως είχαμε υπολογίσει παίξαμε πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε έναν καλά προετοιμασμένο αντίπαλο με καλούς παίκτες".

"Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα, όπως το περιμέναμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα, στο δεύτερο γίναμε πραγματικός Ολυμπιακός. Ωραίο και μοιρασμένο παιχνίδι, όπως περιμέναμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ