ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Σκάρπα για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης (17/8), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, μετά την άφιξη του Σαντιάγκο Έσε, υποδέχθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος την Πέμπτη (17/8) και τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο Σκάρπα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Σκάρπα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πάτησε στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους. Ο Σκάρπα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Γκουστάβο Σκάρπα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS


"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε μία ομάδα πρωταθλήτρια, έναν πρόεδρο πρωταθλητή. Είναι τιμή για εμένα που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος.

Ο Σκάρπα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Σκάρπα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη από τον κόσμο. Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram από τον κόσμο του Ολυμπιακό" ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις.

Αυτός είναι ο Σκάρπα

Ο Σκάρπα αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε και το 2018 μετακόμισε στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, αλλά και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τον Δεκέμβριο του 2022 το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξε στην Νότιγχαμ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο Σκάρπα στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ο Σκάρπα στο Ελευθέριος Βενιζέλος EUROKINISSI SPORTS

Στο εξάμηνο που αγωνίστηκε πέρσι στην Premier League αγωνίστηκε δέκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά στην καριέρα του μετρά 332 συμμετοχές, με 53 γκολ και 76 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ