ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το απόγευμα φτάνουν στην Ελλάδα οι Έσε και Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα
Ο Γκουστάβο Σκάρπα MI NEWS/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Δύο αφίξεις θα έχουμε το απόγευμα της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό αφού τόσο ο Σαντιάγκο Έσε όσο και ο Γκουστάβο Σκάρπα θα φτάσουν στη χώρα μας για να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή τους στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (17/08, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) έχει μπροστά του μία μεγάλη αποστολή αφού αντιμετωπίζει την Γκενκ στο Βέλγιο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα θα έχει μια διπλή άφιξη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Τόσο ο Σαντιάγκο Έσε όσο και ο Γκουστάβο Σκάρπα θα φτάσουν στη χώρα μας για να ολοκληρώσουν τη μετακίνησή τους στους ερυθρόλευκους.

Πρώτος θα φτάσει ο Αργεντινός με την πτήση του να αναμένεται περίπου στις 15.15, ενώ εκείνη του Βραζιλιάνου θα προσγειωθεί στη χώρα μας στις 17.00.

Αμφότεροι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά θα υπογράψουν στον Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο Σκάρπα

Ο Σκάρπα αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε και το 2018 μετακόμισε στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, αλλά και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τον Δεκέμβριο του 2022 το όνομά του συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξε στην Νότιγχαμ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Στο εξάμηνο που αγωνίστηκε πέρσι στην Premier League αγωνίστηκε δέκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά στην καριέρα του μετρά 332 συμμετοχές, με 53 γκολ και 76 ασίστ.

Ο Έσε ψάχνει το μεγάλο βήμα

Από την πλευρά του ο Σαντιάγκο Έσε αγωνίζεται όλη του τη ζωή στην Ουρακάν, ενώ από το 2020 είναι στην πρώτη ομάδα των Αργεντινών με 121 συμμετοχές, εννέα γκολ και οκτώ ασίστ.

Στα 21 του χρόνια μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα στη μεσαία γραμμή κάτι που έχει κάνει σε όλη την καριέρα του μέχρι τώρα.

Βέβαια, οι περισσότερες συμμετοχές του είναι στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά έχει την τάση να πατάει και στην αντίπαλη περιοχή κάτι που τον κάνει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ