ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στα 3 εκατ. ευρώ το deal με την Μονακό για τον Μάρτινς, αποκάλυψε γαλλικό μέσο

Ο Ζέλσον Μαρτίνς με τη φανέλα της Μονακό σε ματς του Europa League απέναντι στην Μπράγκα | 17 Μαρτίιου 2022
Ο Ζέλσον Μαρτίνς με τη φανέλα της Μονακό σε ματς του Europa League απέναντι στην Μπράγκα | 17 Μαρτίιου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Γαλλικό μέσο αποκάλυψε πως απομένουν λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μονακό για τον Ζέλσον Μαρτίνς και πως οι ερυθρόλευκοι θα καταβάλλουν στους Μονεγάσκους το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Φραν Ναβάρο αποτέλεσε το... ορεκτικό για τους φίλους του Ολυμπιακού με την απόκτησή του (με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν) από την Πόρτο, για να ακολουθήσει το κυρίως πιάτο στο μενού που δεν ήταν άλλο από τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Και αυτό γιατί έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία η δεύτερη μεταγραφή των ερυθρολεύκων για τη χειμερινή περίοδο, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να προσγειώνεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος την Πρωτοχρονιά (1/1) το απόγευμα, προκειμένου να ολοκληρώσει και τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Μαρτίνς θα υπογράψει μέχρι και το 2026 και η Μονακό θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, με την γαλλική ιστοσελίδα "Footmercato" να δίνει στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη (02/01) νέα στοιχεία αναφορικά με το συγκεκριμένο deal.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Μονακό θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, με τη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και των Μονεγάσκων να είναι κοντά σε ολοκλήρωση από τη στιγμή που μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την οριστικοίηση της συμφωνίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ