ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ψάχνεται για τερματοφύλακα

Ολυμπιακός: Ψάχνεται για τερματοφύλακα

Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον υπέγραψε, ενώ ο Ντάνιελ Σούμπασιτς δεν είναι η μόνη λύση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνεται για τερματοφύλακα.

Φαίνεται πως ο Ζοσέ Σα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας εδώ και καιρό φαίνεται πως έχει περάσει το μήνυμα ότι θέλει να συνεχίσει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Είχαμε αναλύσει σε παλιότερο άρθρο τα δεδομένα για τον Σα που ψάχνεται για τα καλά και πλέον, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του.

Η ΑΕΛ γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Κρίστινσον. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας έρχεται με πολλές συμμετοχές, αλλά ξέρει ότι το πλάνο για την επόμενη σεζόν - αρχικά τουλάχιστον - δείχνει ότι δεν θα είναι για βασικός στον Ολυμπιακό. Άλλο αν πιστεύει στον εαυτό του και ότι μπορεί να διεκδικήσει τα γάντια του βασικού.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τα καλά και για άλλον τερματοφύλακα. Η περίπτωση του Σούμπασιτς τον ενδιαφέρει, όντως έχει γίνει μια πρώτη επαφή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν και αλλού. Και μάλιστα φαίνεται πως μια άλλη περίπτωση, δείχνει να είναι πιο πάνω στις επιλογές τους. Στην προτεραιότητά τους τουλάχιστον.

Προφανώς και στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός φτάνουν προτάσεις μάνατζερ με αρκετά ονόματα τερματοφυλάκων. Έχουν και αυτοί την πληροφόρηση-αίσθηση, πως οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται για τα καλά για "νούμερο ένα".

Κάτι που θα πρέπει να κρατήσουμε, είναι πως ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια αρέσκεται στο να πηγαίνει σε πρότζεκτ με προοπτική. Και ο Σα τέτοιο ήταν. Όπως παλιότερα ο Καπίνο, ο Γιαννιώτης, ο Λεάλι. Ανεξάρτητα αν οι τρεις τελευταίοι δεν μπόρεσαν να καθιερωθούν στον Ολυμπιακό. Ο Γιαννιώτης είχε 13 συμμετοχές, ο Λεάλι 27, ο Καπίνο 48, ενώ υπολογίστε πως ο Σα έχει πιάσει ήδη τα 78 σε δύο μόλις σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γουλβς - Ολυμπιακός: Στο Μολινό η ρεβάνς
Ο Χασάν δικαιώνει τον Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ