ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε 25 στην αποστολή για ΑΕΛ ο Μαρτίνς, πάλι έξω ο Βινάγκρε

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προτοιμασία του για την ΑΕΛ και κατόπιν ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή στην οποία παίρνουν μέρος 25 παίκτες. Εκτός ο Βινάγκρε που δεν υπολογίζεται, όπως και οι τραυματίες Βαλμπουενά-Ντρέγκερ.

Μετά από την ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (1-1) ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο το ματς κόντρα στην ΑΕΛ στο "Καραϊσκάκης" το απόγευμα της Κυριακής (20/12, 15:00, Novasports 1 HD) η νίκη είναι μονόδρομος για αυτόν για να παραμείνει μόνος στην κορυφή της Super League Interwetten.

Το Σάββατο (19/12) οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της 13ης αγωνιστικής τους με τους βυσσινί, τελευταίο του πρώτου γύρου, με τον Πορτογάλο να ανακοινώνει αμέσως μετά την αποστολή.

Αυτή αποτελείται συνολικά από 25 ποδοσφαιριστές και εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίες Βαλμπουενά και Ντρέγκερ, οι ανέτοιμοι Χασάν και Μπρούνο, όπως επίσης και ο Βινάγκρε που δεν υπολογίζεται, με πορτογαλικά ΜΜΕ να επιμένουν πως θα παραχωρηθεί τον Ιανουάριο στην Μπράγκα από την Γουλβς από τη στιγμή που ο 21χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ -που παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό απο τους λύκους- δεν έχει ικανοποιήσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά η λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην αποστολή ο Μαρτίνς: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Σουντανί, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ